Endíviasaláta pirított kolozsvári szalonnával

Az endíviasaláta pirított kolozsvári szalonnával recept hozzávalói

  • 25 dkg endíviasaláta,
  • 4-5 evőkanál olívaolaj,
  • 18 dkg szalonna,
  • 2 szelet kenyér,
  • 1 gerezd fokhagyma,
  • 1 evőkanál balzsamecet,
  • 1 evőkanál dijoni magos mustár,
Endíviasaláta pirított kolozsvári szalonnával

Endíviasaláta pirított kolozsvári szalonnával

 

Az endíviasaláta pirított kolozsvári szalonnával recept elkészítése

 

Egy tartalmasabb salátareceptet ajánlunk most, az endívia mellé kiválóan passzol a kolozsvári szalonna. Meg néhány kenyérkocka. Nagyon egyszerű recept, és nagyon gyorsan elkészül, nézzék meg, és próbálják ki!

Tépkedjük a salátaleveleket egy tálba. Kevés olajon pirítsuk meg a kockázott szalonnát, majd ha megpirult tegyük bele a kenyérkockákat is. A kolozsvári szalonnához aktuális árat itt találnak.

Keverjük el a mustárt, a zúzott fokhagymával, az ecettel és az olívaolajjal, és öntsük rá a salátára, keverjük el, majd tálalás előtt szórjuk meg a kenyér és a szalonnakockával.

 

Ha szeretne változatos salátareceptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti. Találja meg a másik kedvére való salátareceptet, és készítse el!

 

És hát a zene, szóljon mindig a konyhában!

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Endíviasaláta pirított kolozsvári szalonnával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.