Hideg sültek újratöltve

A hideg sültek újratöltve recept hozzávalói

40 dkg főtt burgonya karikára vágva, 10 dkg lilahagyma, 30 dkg hideg sült, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, petrezselyemzöld, majoranna, olaj, almaecet, olívaolaj, 2 db alma, késhegynyi őrölt fahéj, 1 db kínai kel

Hideg sültek újratöltve

Hideg sültek újratöltve

 

A hideg sültek újratöltve recept elkészítése

 

A Mit főzzünk ma? kedves Olvasói tudják, hogy a konyhában figyelni kell arra, nem történhet olyan , hogy kidobunk bármit is. Ha esetleg nem fogyott volna el a sült, itt a megoldás. Nézzék meg, és kövessenek minket ezen az úton!

A forró olajban megpirítjuk a burgonyát, kivesszük a serpenyőből, leszárítjuk. A karikára vágott lilahagymát megfuttatjuk az összevágott hideg sülttel együtt, fűszerezzük.

A hideg sültekhez nincs megkötésünk, bármilyen húst használhatnak hozzá, amit mondjuk előző nap sütöttünk, és esetleg nem fogyott volna el. Ha még el sem készült a sült, adunk hozzá egy részletes videóreceptet itt. Csak arra figyeljenek, ne fogyjon el az egész, hagyjanak belőle ehhez a recepthez is! Pulykamellhez aktuális árat itt találnak.

A kínai kelt szeletekre vágjuk, összekeverjük a szeletelt almával, almaecettel, olívaolajjal, fahéjjal. Tálaláskor a salátára öntjük a pirított sültet. Jól passzol hozzá egy olaszrizling, jellemzően a Balaton környékéről.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Hideg sültek újratöltve
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.