Káposztasaláta kaporral

A káposztasaláta kaporral recept hozzávalói

  • 0,5 kg fehér káposzta,
  • 1 db póréhagyma,
  • 2 db sárgarépa,
  • 1 csomag kapor,
  • 1 teáskanál só,
  • 1 teáskanál őrölt kömény,
  • 1 dl olaj,
  • 15 dkg cukor,
  • 1,5 dl ecet,
  • 2 evőkanál mustár,
  • 15 dkg szalonna

 

Káposztasaláta kaporral

Káposztasaláta kaporral

 

A káposztasaláta kaporral recept elkészítése

 

Lehet választani: vagy magában fogyasztják ezt a gyors, könnyed salátát, vagy grill húsok mellé. Önök döntenek:).

A hófehér fejes káposztát nagyon vékony szálúra szeleteljük, és egy nagy keverőtálba helyezzük. Ízesítjük sóval, ecettel, cukorral és őrölt köménnyel. A csomó kapor aktuális árát itt találja.

Önálló salátaként is fogyaszthatjuk, egyben friss, üde körete is lehet grill tarjának vagy grill kolbászoknak. Egy másik salátareceptet itt találnak. Ha sok-sok salátarecept közül szeretnének válogatni, akkor kattintsanak ide!

Jó étvágyat kívánunk!

Egy további káposztás recepthez kattintson ide!

Cím
recipe image
Recept neve
Káposztasaláta kaporral
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.