Káposztasaláta kaporral

Hozzávalók

0,5 kg káposzta (fehér), 1 db póréhagyma, 2 db sárgarépa, 1 csomag kapor, 1 teáskanál só, 1 teáskanál kömény (őrölt), 1 dl olaj, 15 dkg cukor, 1,5 dl ecet, 2 evőkanál mustár, 15 dkg szalonna

 

Káposztasaláta kaporral

Káposztasaláta kaporral

 

A hófehér fejeskáposztát nagyon vékony szálúra szeleteljük, és egy nagy keverőtálba helyezzük. Ízesítjük sóval, ecettel, cukorral és őrölt köménnyel.

Önálló salátaként is fogyaszthatjuk, egyben friss, üde körete is lehet grill tarjának vagy grill kolbászoknak.

 

Jó étvágyat kívánunk!

Egy további káposztás recepthez kattintson ide!

Cím
recipe image
Recept neve
Káposztasaláta kaporral
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.