Lilahagymás saláta

A lilahagymás saláta recept hozzávalói

50-60 dkg lilahagyma
1-1,5 dl ecet
15 dkg cukor
2-3 kávéskanál só
1 teáskanál kömény
2-3 db babérlevél

Lilahagymás saláta

Lilahagymás saláta

 

A lilahagymás saláta recept elkészítése

 

Egyszerű, gyors, finom. Ennél többet most nem akarunk mondani. Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így!

Intenzív salátaecetet keverünk, amibe beletesszük az egész köményt és a babérlevelet. Feltesszük főzni. A lilahagymához aktuális árat itt találnak. Nem túl vészes:).

Közben megtisztítjuk a hagymát, megmossuk, karikára vágjuk. A forrásban lévő salátalébe öntjük, pár percig forraljuk, majd a főzőlében hagyjuk kihűlni.

Tálaláskor tépkedett salátalevelekre halmozzuk, kevés lével, díszítjük petrezselyemmel.

 

Kedvet kaptak esetleg még egy jó salátához?

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.