Madársaláta sonkával, debrecenivel, gombákkal

A madársaláta sonkával, debrecenivel, gombákkal recept hozzávalói

15 dkg bacon, 20 dkg madársaláta (más néven galambbegysaláta), 25 dkg erdei gomba keverék, 10 dkg vöröshagyma, olívaolaj, só, bors, 1 cl balzsamecet vagy brandy,  kenyérkocka, 40 dkg puszta debreceni

Madársaláta sonkával, debrecenivel, gombákkal, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Madársaláta sonkával, debrecenivel, gombákkal, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A madársaláta sonkával, debrecenivel, gombákkal recept elkészítése

 

Egyszerű, gyors, kicsit húsos saláta receptje következik most. Alaphangulatát a madársaláta adja, nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így!

A bacont megformázzuk, mellé tesszük a bevagdosott debrecenit. Jól megsütjük, mellé az apróra vágott vöröshagymát beletesszük.

Előtte kivesszük a szalonnákat, mivel elég, ha csak egy kicsit „megkapatjuk”.

Ezután tesszük hozzá a gombakeveréket, ízesítjük, balzsamecettel finomítjuk. Tálaláskor a galambbegysalátára kerül a pirított debreceni, szalonna, gomba.

És itt a gyors ártájékoztató a madársalátához, oké, galambbegysalátához.

 

Kattintson ide egy másik salátareceptért!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Madársaláta sonkával, debrecenivel, gombákkal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.