Hozzávalók
- 4 kisméretű kecskesajt,
- 1 gerezd préselt fokhagyma,
- kakukkfű,
- 1/2 félbevágott és vékonyan szeletelt citrom,
- bors,
- 80 ml olívaolaj,
- 300 gramm saláta (vegyes)

Sült kecskesajt saláta, a kép illusztráció, forrás: Pixabay
A sajtot tegyük egy tányérra. A fokhagymát keverjük össze a kakukkfűvel, a citrommal, a borssal, valamint az olajjal, majd ezt kanalazzuk a sajtra. Fedjük le, és 4-6 órára tegyük a hűtőbe pácolódni.
Melegítsük elő a grillsütőt. A sajt mindkét oldalát 3-4 percig süssük. A citromot is grillezzük meg, amíg megpuhul. A salátaleveleket osszuk el négy tányér között. Mindegyikre rakjunk egy sajtot (egy kevés citrommal), és csöpögtessünk egy kevés páclevet a sajtra.
Jó étvágyat kívánunk!