Szezámmagos kisperec

A szezámmagos kisperec recept hozzávalói

40 dkg liszt, 25 dkg margarin, 1 dl tejföl, 1 dl szódavíz, 1 db tojás fehérje, só

Szezámmagos kisperec

Szezámmagos kisperec

 

A szezámmagos kisperec recept elkészítése

 

Perec otthon, ez most kisperec, nem nagy. Természetesen lehet ebből nagyobbat is készíteni, de egyelőre maradjunk ennél. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a hozzávalókat beletesszük egy nagy tálba, összekeverjük. Kicsit állni hagyjuk.

Vékonyra kinyújtjuk, késsel keskeny rudakat vágunk a tésztából. A tésztarudakat sodorjuk úgy, hogy perecet formázunk belőlük.

Megkenjük a perecek tetejét tojásfehérjével, szezámmagot szórunk rájuk. Közepes lángnál pirosra sütjük.

A szezámmaghoz aktuális árat itt találnak.

 

Egy más jellegű, mutatós süti receptjét itt találják, nézzék meg ez is!

 

Nézzék meg további ajánlatainkat is!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt!

Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk! 



Comments are closed.