Szezámmagos kisperec

A szezámmagos kisperec recept hozzávalói

40 dkg liszt, 25 dkg margarin, 1 dl tejföl, 1 dl szódavíz, 1 db tojás fehérje, só

Szezámmagos kisperec

Szezámmagos kisperec

 

A szezámmagos kisperec recept elkészítése

 

Perec otthon, ez most kisperec, nem nagy. Természetesen lehet ebből nagyobbat is készíteni, de egyelőre maradjunk ennél. Nézzék meg, készítsék is el így!

A hozzávalókat beletesszük egy nagy tálba, összekeverjük. Kicsit állni hagyjuk. Vékonyra kinyújtjuk, késsel keskeny rudakat vágunk a tésztából. A tésztarudakat sodorjuk úgy, hogy perecet formázunk belőlük.

Megkenjük a perecek tetejét tojásfehérjével, szezámmagot szórunk rájuk. Közepes lángnál pirosra sütjük. A szezámmaghoz aktuális árat itt találnak.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk! 



Comments are closed.