Hozzávalók, tökmagos pogácsa, goudával
- 400 gramm liszt,
- 2 teáskanál só,
- 50 gramm kocka élesztőnek a fele, morzsolva,
- 6 evőkanál reszelt gouda sajt,
- 3 evőkanál reszelt füstölt sajt,
- 250 gramm margarin,
- 4 evőkanál hámozott tökmag,
- 150 gramm tejföl,
- A tetejére:
- 1 egész tojás
Tökmagos pogácsa, goudával
A tökmagos pogácsa, goudával recept elkészítése
A lisztet tálba szitáljuk, hozzáadjuk a sót, belemorzsoljuk az élesztőt, hozzáadjuk a reszelt sajtokat, elmorzsoljuk a lisztes eleggyel a kockára vágott margarint, beleforgatjuk a tökmagot, és a tejföllel puha tésztát gyúrunk. (Ha kell, akkor egy picit lisztezzük!)
Ha érdekli a recept folytatása, akkor látogasson el a következő oldalra: Mozzarelli.
Ha szeretnének még válogatni édesség-receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!
Cím
Recept neve
Tökmagos pogácsa, goudával
Szerző neve
Mit főzzünk ma?/Mozzarelli
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje