Tökmagos pogácsa, goudával

Hozzávalók, tökmagos pogácsa, goudával

  • 400 gramm liszt,
  • 2 teáskanál só,
  • 50 gramm kocka élesztőnek a fele, morzsolva,
  • 6 evőkanál reszelt gouda sajt,
  • 3 evőkanál reszelt füstölt sajt,
  • 250 gramm margarin,
  • 4 evőkanál hámozott tökmag,
  • 150 gramm tejföl,
  • A tetejére:
  • 1 egész tojás

 

Tökmagos pogácsa, goudával

Tökmagos pogácsa, goudával

 

A tökmagos pogácsa, goudával recept elkészítése

 

A lisztet tálba szitáljuk, hozzáadjuk a sót, belemorzsoljuk az élesztőt, hozzáadjuk a reszelt sajtokat, elmorzsoljuk a lisztes eleggyel a kockára vágott margarint, beleforgatjuk a tökmagot, és a tejföllel puha tésztát gyúrunk. (Ha kell, akkor egy picit lisztezzük!)

Ha érdekli a recept folytatása, akkor látogasson el a következő oldalra: Mozzarelli.

Ha szeretnének még válogatni édesség-receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!



Comments are closed.