Tökmagos pogácsa, goudával

Hozzávalók, tökmagos pogácsa, goudával

  • 400 gramm liszt,
  • 2 teáskanál só,
  • 50 gramm kocka élesztőnek a fele, morzsolva,
  • 6 evőkanál reszelt gouda sajt,
  • 3 evőkanál reszelt füstölt sajt,
  • 250 gramm margarin,
  • 4 evőkanál hámozott tökmag,
  • 150 gramm tejföl,
  • A tetejére:
  • 1 egész tojás

 

Tökmagos pogácsa, goudával

Tökmagos pogácsa, goudával

 

A tökmagos pogácsa, goudával recept elkészítése

 

A lisztet tálba szitáljuk, hozzáadjuk a sót, belemorzsoljuk az élesztőt, hozzáadjuk a reszelt sajtokat, elmorzsoljuk a lisztes eleggyel a kockára vágott margarint, beleforgatjuk a tökmagot, és a tejföllel puha tésztát gyúrunk. (Ha kell, akkor egy picit lisztezzük!)

Ha érdekli a recept folytatása, akkor látogasson el a következő oldalra: Mozzarelli.

Ha szeretnének még válogatni édesség-receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Cím
recipe image
Recept neve
Tökmagos pogácsa, goudával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.