Bélszínszendvics sajttal, ruccolával

A bélszínszendvics sajttal, ruccolával recept hozzávalói

10 dkg eper, 80 dkg bélszín, 20 dkg ruccola, 2 db lilahagyma, 3 evőkanál dijoni mustár, 2 db paradicsom, 3 db retek, 20 dkg cheddar sajt, 4 db francia bagett, só, bors, 2 dl tej, vaníliarúd

 

 

 

Gyors és egyszerű étel lesz ez, viszont - természetesen - laktató, és nagyon finom!

 

A bélszínszendvics sajttal, ruccolával recept elkészítése

 

Vágjuk félbe a baguette-eket, és 150 fokos sütőben melegítsük elő őket. Közben a húst vágjuk lapokra, sózzuk meg, majd hirtelen süssük meg mindkét oldalát kevés zsiradékon. A bélszínhez aktuális árat itt találnak.

Amikor majdnem készen van, akkor reszeljük rá a sajtot. Vágjuk félbe a baguette-ket, utána a meleg kenyereket vágjuk be hosszában, locsoljuk meg a hús szaftjával, majd tegyünk bele ruccolát, felszeletelt retket, hagymát és paradicsomot. Halmozzuk bele a forró húst és locsoljuk meg a mustárral.

Bélszínszendvics sajttal, ruccolával

Bélszínszendvics sajttal, ruccolával

Ha gondolják, süssenek hozzá még hasábburgonyát, vagy chips-et.

Ha pedig szeretnék megnézni élőben, mindez hogyan készül, a teljes videóreceptet itt találják, az eperturmixszal együtt!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Egy másik különleges bélszínreceptet pedig itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Bélszínszendvics sajttal, ruccolával, ráadásként eperturmix
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.