Egyszerű bundás kenyér, persze kicsit másképp

Az egyszerű bundás kenyér, persze kicsit másképp recept hozzávalói

30 dkg mozzarella, 50 dkg kenyér, 2 gerezd fokhagyma, 3 db szardellafilé olajban, 2 db tojás, 1,5 dl tej, só, bors, oregánólevél, 20 dkg liszt, 1 db kaliforniai paprika, 1 db lilahagyma, 1 fej lolo rosso, 3 evőkanál fehérborecet

Egyszerű bundás kenyér, persze kicsit másképp

Egyszerű bundás kenyér, persze kicsit másképp

 

Az egyszerű bundás kenyér, persze kicsit másképp recept elkészítése

 

Aki nap mint nap figyeli a Mit főzzünk ma? oldalát és receptjeinket, rájött már, hogy semmi sem az, aminek látszik. Ez a bundás kenyér is több, mint egy szimpla bundás kenyér. Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is!

A mozzarellagolyókat szeletekre vágjuk, a kenyeret szintén. A tojást összekeverjük a tejjel, sózzuk, borsozzuk. Mozzarellához aktuális árat itt találnak.

Beleforgatjuk a kenyérszeleteket, majd leitatjuk. Ráfektetjük a szelet sajtot, ízesítjük a szardellával, oregánólevéllel, fokhagymával.

Ráfordítjuk a másik szelet kenyeret. Lisztezzük, és megsütjük bő zsiradékban, leszárítjuk. Salátakörettel tálaljuk.

 

Egy másik szendvicsjellegű receptet itt találnak!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

 

Cím
recipe image
Recept neve
Egyszerű bundás kenyér, persze kicsit másképp
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.