Fűszeres húsgolyók

Hozzávalók

20 dkg darált hús, fahéj, rozmaring, 1 db tojás, petrezselyem, só, bors, keményítő

 

Fűszeres húsgolyók

Fűszeres húsgolyók

 

A fűszeres húsgolyók elkészítése

 

Aki figyelmesen követi a Mit főzzünk ma? receptjeinek megjelenését, tapasztalhatta hogy ma már adtunk egy falatka-receptet. Annak az alapanyag bizony nem olcsó, ezért úgy döntöttünk, adunk egy kevésbé drága hozzávalóval készülő apróságot. Íme itt is van!

A darált húst, a fahéjat, a rozmaringot a tojással elkeverjük. Kevés keményítővel és sóval meghintjük. Borsozzuk. Kevés forró olajon kisütjük a kis golyókat. A darált húshoz aktuális árakat itt találnak.

A mártáshoz a chilit, az apróra vágott petrezselymet 2 dl ketchuppal és 1 teáskanál mézzel, valamint a szójaszósszal összekeverjük. A húsgolyókat ezzel a mártással tálaljuk.

Egy másik falatkareceptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Fűszeres húsgolyók
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.