Juhsajtos burger fügével

Hozzávalók, juhsajtos burger fügével

10 dkg áztatott füge, ami cukorba, vörösborba, balzsamecetbe és feketeribizli lekvárba van beáztatva.
A zsemle lehet különleges, netalántán házi sütésű pl: rozmaring, dió ízesítésű.

A töltelékhez:

30 dkg juhsajt
10 szelet sonka
méz
1 db jégsaláta
1 teáskanál fenyőmag

 

Juhsajtos burger fügével

Juhsajtos burger fügével

 

A juhsajtos burger fügével recept elkészítése

 

A zsemlét kettévágjuk, megpirítjuk. A fenyőmagot serpenyőben megpirítjuk, hozzáadjuk a szeletekre vágott frizé salátát, átpörgetjük. Egy kis tájékoztató a frizé (frisé) salátához itt.

A pirított zsemle alsó részére tesszük a frizé salátát, rá a juhsajt szeleteket, majd fölé a beáztatott fügét fölé frizé salátát és a tetejére a szintén pirított sonkákat helyezzük. Majd következik a zsemle felső része. Kicsit félrecsúsztatva tálaljuk.

Ha már burger, legyen még egy ajánlat, itt találják!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Juhsajtos burger fügével
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.