Mozzarellás póréhagymás szendvics szardíniával

A mozzarellás póréhagymás szendvics szardíniával recept hozzávalói

1 kis póréhagyma, só, 1 doboz szardíniakonzerv, 1 db mozzarella sajt, 4 szelet toastkenyér, 3 dkg vaj, 10 dkg paprika, 10 dkg paradicsom, 10 dkg cukkini, 10 dkg gomba

Mozzarellás póréhagymás szendvics szardíniával

Mozzarellás póréhagymás szendvics szardíniával

 

A mozzarellás póréhagymás szendvics szardíniával recept elkészítése

 

Jöjjön most egy kis képzavar, szendvics, ami mégsem szendvics, merthogy ez egy olyan szendvics lesz, amit nem lehet kézbe fogni, és nem lehet megszokott módon jól beleharapni. Persze ez nem véletlen, mert, főleg a konyhában nincsenek véletlenek! Reméljük tetszeni fog, miután elkészítették!

A póréhagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk, ugyanígy teszünk a többi zöldséggel is. A szardínia olajában kevés vaj hozzáadásával megpirítjuk a zöldségeket.

A mozzarellát felszeleteljük. A toastkenyeret megpirítjuk, majd félbevágjuk Rátesszük a zöldségeket, a szardíniát és a mozzarellát. A mozzarellához aktuális árat itt, a szardíniához pedig itt találnak.

 

Itt találnak egy másik szardíniás tippet!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Mozzarellás póréhagymás szendvics szardíniával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.