Ruccolás melegszendvics

A ruccolás melegszendvics recept hozzávalói

  • 15 dkg pármai sonka,
  • 20 dkg camembert sajt,
  • 8 dkg vaj,
  • 10 dkg ruccola,
  • 1 db kaliforniai paprika,
  • olívaolaj,
  • só,
  • 8 szelet kenyér
Ruccolás melegszendvics

Ruccolás melegszendvics

 

A ruccolás melegszendvics elkészítése

 

A melegszendvics sokféle lehet, nem csak egy variációja létezik. Ez persze nem újdonság, úgyhogy mutatjuk is a mai verziót. Reméljük, tetszeni fog, nézzék meg, és készítsék is el így!

A kenyereket egy kevés vajjal megkenjük, majd ráhelyezzük a sonkákat  és a sajtot.

A kenyér másik felét ráhajtjuk, és egy forró serpenyőbe helyezzük. Majd lesúlyozzuk, és mind a két oldalát megsütjük.

A paprikákból kis három szögeket vágunk, majd egy kevés olívaolajon megsütjük, és a ruccolával összekeverjük. A  szendvicsek mellé tálaljuk. Olívaolajhoz aktuális árakat itt találnak.

 

Ez a szendvics nem az a szendvics volt, amire gondoltak? Akkor tessék választani másikat!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül!

És hát persze a zene, mert anélkül is meg lehet lenni a konyhában, de ha van rá mód, akkor szóljon mindig. A zene.

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Ruccolás melegszendvics
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.