Ruccolás szarvassonka

Hozzávalók

5 dkg ruccola, 10 dkg szarvassonka, 5 dkg fenyőmag, 1 csepp méz, olívaolaj

 

Ruccolás szarvassonka

Ruccolás szarvassonka

 

A ruccolás szarvassonka elkészítése

 

Ha vendégeket várnak, főleg mondjuk "kiemelt vendéget", akkor bele kell nyúlni a pénztárcába. Hátha megéri:). Az ízélmény persze garantált, az Önök döntése, belefér-e a szarvassonka. Mi a magunk dolgát megtettük, a recept előállt:).

Turmixgépben egy kevés olívaolajat kevés mézzel összekeverünk. Egy keverőtálban ezt az öntetet a ruccolával összekeverjük. A hajszálvékonyra vágott szarvassonkába kevés ruccolát teszünk, és felgöngyöljük. A szarvassonkához aktuális árat itt találnak.

A fenyőmagot összezúzzuk. A sonkákat meglocsoljuk kevés olívával, és megszórjuk a fenyőmaggal.

Egy másik falatkát, szendvicset itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Ruccolás szarvassonka
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.