Online Gasztronómiai Magazin

Szerzői jogok

A mitfozzunkma.hu weboldal kiadója a Mitfőzzünkma.hu Kft. Azzal, hogy belép a mitfozzunkma.hu honlapra, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a honlap egyik szolgáltatásának sem:

A Mitfőzzünkma.hu Kft. fenntart minden, a mitfozzunkma.hu bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a mitfozzunkma.hu egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, további felhasználása, terjesztése, adatbázisban történő tárolása, letölthetővé tétele, kereskedelmi forgalomba hozatala.

A mitfozzunkma.hu teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Mitfőzzünkma.hu Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.