3 kedvenc, egyszerű tésztánk

Látjuk, hogy Olvasóink közül sokan szeretik a tésztás recepteket, nem véletlenül: ha ügyesek vagyunk (és miért ne lennénk azok), gyorsan friss ételt varázsolhatunk akár a hétköznapi asztalra is!

Mutatjuk a  3 kedvenc, egyszerű tésztánkat

Elsőként jöjjön egy szélesmetélt-, vagy olasz nevén pappardelle-recept. Ha mindent jól csinálunk, ilyen végeredményt kapunk:

 

Sonkás szélesmetélt gombás raguval

Sonkás szélesmetélt gombás raguval

 

Reméljük tetszik, ha igen, az egy tésztafőzésnyi időt igénylő recept itt található.

Nézzük is a következő tippet. Az olaszos jellegű szélesmetélt után egy sváb étel, különlegessége, hogy nem tésztát főzünk, hanem mi magunk készítjük a tésztát. Ráadásul ennél a receptnél videós segítséget is adunk.

 

Tésztabatyu, spenótos marhahússal töltve 3

Tésztabatyu, spenótos marhahússal töltve 3

 

A teljes recept itt található, mi nagyon szerettük, ezért is került be a válogatásba, reméljük, Önök is így lesznek vele!

És itt a harmadik, a tollhegytészta, vagy penne. Ezzel akartuk kezdeni, aztán változtattunk, különösebb ok nélkül. Ez is gyors recept, egy tésztafőzésnyi idő:).

 

Sonkával besütött penne

Sonkával besütött penne

 

A teljes receptet itt találják, hétköznapokra tökéletes megoldás, egyszerű, gyors, friss!

 

Jó sütést-főzést, a végén pedig jó étvágyat kívánunk!

 



Comments are closed.