Cannelloni parajjal, ricottával töltve

A cannelloni parajjal, ricottával töltve recept hozzávalói

  • 50 dkg cannelloni
  • 30 dkg paraj
  • 30 dkg ricotta
  • 5 dkg parmezán
  • bors
  • szerecsendió
  • 1 evőkanál vaj
  • 3 evőkanál liszt
  • 0,5 l tej
  • 0,5 dl tejszín

"<yoastmark

A cannelloni parajjal, ricottával töltve recept elkészítése

 

A cannelloni nem más, mint az, amit mi nemes egyszerűséggel csőtésztának hívunk, ami ráadásul különféle töltelékkel tölthető. Mert alapvetően persze töltésre találták ki. Ezúttal húst nem használunk, mert így lesz tökéletes. Nézzék meg, és készítsék is el így!

Serpenyőben olajat hevítünk, beletesszük a parajt. Rövid ideig hagyják csak a tűzhelyen, majd össze kell vágni. Beletesszük egy tálba a ricottával és a parmezánnal együtt. Összekeverjük, és betöltjük a cannelloniba. A parmezán aktuális árát itt találják!

Önök tetszés szerint használhatnak kávéskanalat vagy habzsákot. Készítünk egy vajas rántást, felöntjük tejjel, ízesítem sóval, borssal és szerecsendióval. A töltött cannellonikat jénaiba helyezzük, egymás mellé, ráöntjük a besamelmártást, a tetejére pedig sajtot reszelünk, és kb. 40 percig sütjük, 180 fokon.

Ezalatt elkészítjük a mártást. Tálalásnál három töltött cannellonit helyezzünk a tányérra, petrezselyemzölddel és koktélparadicsommal díszítjük.

 

Itt egy másfajta cannellonis receptet találnak, nézzék meg ezt is!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Cannelloni parajjal, ricottával töltve
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.