Cannelloni parajjal, ricottával töltve

Hozzávalók, cannelloni parajjal, ricottával töltve

50 dkg cannelloni
30 dkg paraj
30 dkg ricotta
5 dkg parmezán

bors
szerecsendió
1 evőkanál vaj
3 evőkanál liszt
0,5 l tej
0,5 dl tejszín

 

"<yoastmark

A cannelloni parajjal, ricottával töltve recept elkészítése

 

A cannelloni nem más, mint az, amit mi nemes egyszerűséggel csőtésztának hívunk, ami ráadásul különféle töltelékkel tölthető.

Serpenyőben olajat hevítünk, beletesszük a parajt. Rövid ideig hagyják csak a tűzhelyen, majd össze kell vágni. Beletesszük egy tálba a ricottával és a parmezánnal együtt. Összekeverjük, és betöltjük a canneloniba. A parmezán aktuális árát itt találják!

Önök tetszés szerint használhatnak kávéskanalat vagy habzsákot. Készítünk egy vajas rántást, felöntjük tejjel, ízesítem sóval, borssal és szerecsendióval. A töltött cannelonikat jénaiba helyezzük, egymás mellé, ráöntjük a besamelmártást, a tetejére pedig sajtot reszelünk, és kb. 40 percig sütjük, 180 fokon.

Ezalatt elkészítjük a mártást. Tálalásnál három töltött cannellonit helyezzünk a tányérra, petrezselyemzölddel és koktélparadicsommal díszítjük.

Jó étvágyat kívánunk!

További tészta receptünkért ide kattintson!

Cím
recipe image
Recept neve
Cannelloni parajjal, ricottával töltve
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.