Cannelloni parajjal, ricottával töltve

A cannelloni parajjal, ricottával töltve recept hozzávalói

  • 50 dkg cannelloni
  • 30 dkg paraj
  • 30 dkg ricotta
  • 5 dkg parmezán
  • bors
  • szerecsendió
  • 1 evőkanál vaj
  • 3 evőkanál liszt
  • 0,5 l tej
  • 0,5 dl tejszín

"<yoastmark

A cannelloni parajjal, ricottával töltve recept elkészítése

 

A cannelloni nem más, mint az, amit mi nemes egyszerűséggel csőtésztának hívunk, ami ráadásul különféle töltelékkel tölthető. Mert alapvetően persze töltésre találták ki. Ezúttal húst nem használunk, mert így lesz tökéletes. Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék is el  Önök is így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy egy serpenyőben olajat hevítünk, majd beletesszük a parajt. Rövid ideig hagyják csak a tűzhelyen, épp, hogy egy picit megfonnyadjon, utána össze kell vágni. Ezután beletesszük egy tálba a ricottával és a parmezánnal együtt. Összekeverjük, és betöltjük a cannelloniba. A parmezán aktuális árát itt találják!

Önök tetszés szerint használhatnak kávéskanalat vagy habzsákot a betöltéshez, nincs megkötés. Ezután készítünk egy vajas rántást, majd felöntjük tejjel, és ízesítjük sóval, borssal, valamint szerecsendióval.

Ezek után a töltött cannellonikat jénaiba helyezzük, egymás mellé, ráöntjük a besamelmártást, a tetejére pedig sajtot reszelünk, és kb. 40 percig sütjük, 180 fokon.

Amíg sül, azalatt elkészítjük a mártást. Tálalásnál három töltött cannellonit helyezzünk a tányérra, petrezselyemzölddel és koktélparadicsommal díszítjük.

 

Itt egy másfajta cannellonis receptet találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.