Fokhagymás, mustáros csirkemell, spenótos tésztával

A fokhagymás, mustáros csirkemell, spenótos tésztával recept hozzávalói

70 dkg csirkemell, 1,5 dl tejszín, 2 evőkanál magos mustár, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, rozmaring, 1 csomag petrezselyem, 1 dl fehér bor, 10 dkg vaj, 50 dkg tészta (spenótos)

Fokhagymás, mustáros csirkemell, spenótos tésztával

Fokhagymás, mustáros csirkemell, spenótos tésztával

 

A fokhagymás, mustáros csirkemell, spenótos tésztával recept elkészítése

 

Ma csirkemell kerül a konyhaasztalra, természetesen megint egy kicsit másképp. Tényleg nagyon egyszerűen készül, és máris kaptunk egy újabb karaktert a csirkéhez. Nézzék meg, és készítsék is el így!

A csirkemelleket fűszerezzük, vajon megsütjük. Kivesszük a húst, a visszamaradt zsiradékba beletesszük az összezúzott fokhagymát, a mustárt. Kis ideig pirítjuk, utána felengedjük a fehér borral és a tejszínnel. A magos mustárhoz választékot és aktuális árakat itt találnak.

Összeforraljuk, megszórjuk apróra vágott petrezselyemzölddel, sózzuk, borsozzuk.

Megfőzzük a zöld, azaz a spenóttal színezett tésztát, és ezzel tálaljuk a fokhagymás mustáros csirkét. A tésztához aktuális árat itt találnak.

Fokhagymás, mustáros csirkemell, spenótos tésztával, ahogyan a Mit főzzünk ma? konyhájában készült

Fokhagymás, mustáros csirkemell, spenótos tésztával, ahogyan a Mit főzzünk ma? konyhájában készült

 

Egy más karakterű csirkés receptet itt találnak!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Fokhagymás, mustáros csirkemell, spenótos tésztával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.