Fokhagymás, mustáros csirkemell, spenótos tésztával

A fokhagymás, mustáros csirkemell, spenótos tésztával recept hozzávalói

70 dkg csirkemell, 1,5 dl tejszín, 2 evőkanál magos mustár, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, rozmaring, 1 csomag petrezselyem, 1 dl fehér bor, 10 dkg vaj, 50 dkg tészta (spenótos)

Fokhagymás, mustáros csirkemell, spenótos tésztával

Fokhagymás, mustáros csirkemell, spenótos tésztával

 

A fokhagymás, mustáros csirkemell, spenótos tésztával recept elkészítése

 

Ma csirkemell kerül a konyhaasztalra, természetesen megint egy kicsit másképp. Tényleg nagyon egyszerűen készül, és máris kaptunk egy újabb karaktert a csirkéhez. Többet előzetesen nem árulunk el, nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Szokott módon azzal kezdünk ma, hogy a csirkemelleket fűszerezzük, majd vajon megsütjük. Ezek után kivesszük a húst, és a visszamaradt zsiradékba beletesszük az összezúzott fokhagymát, a mustárt. Egy kis ideig pirítjuk, utána felengedjük a fehér borral és a tejszínnel. A magos mustárhoz választékot és aktuális árakat itt találnak.

Ha mindez megvan, akkor összeforraljuk, megszórjuk apróra vágott petrezselyemzölddel, végül sózzuk, borsozzuk.

Megfőzzük a zöld, azaz a spenóttal színezett tésztát, és ezzel tálaljuk a fokhagymás mustáros csirkét. A tésztához aktuális árat itt találnak. Ez bizony egy ennyire egyszerű recept, remek végeredménnyel!

Fokhagymás, mustáros csirkemell, spenótos tésztával, ahogyan a Mit főzzünk ma? konyhájában készült

Fokhagymás, mustáros csirkemell, spenótos tésztával, ahogyan a Mit főzzünk ma? konyhájában készült

 

Egy más karakterű csirkés receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Fokhagymás, mustáros csirkemell, spenótos tésztával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.