Fokhagymás, mustáros csirkemell, spenótos tésztával

Hozzávalók, fokhagymás, mustáros csirkemell, spenótos tésztával

70 dkg csirkemell
1,5 dl tejszín
2 evőkanál magos mustár
4 gerezd fokhagyma

bors
rozmaring
1 csomag petrezselyem
1 dl fehér bor
10 dkg vaj
50 dkg tészta (spenótos)

 

Fokhagymás, mustáros csirkemell, spenótos tésztával

Fokhagymás, mustáros csirkemell, spenótos tésztával

 

A fokhagymás, mustáros csirkemell, spenótos tésztával recept elkészítése

 

A csirkemelleket fűszerezzük, vajon megsütjük. Kivesszük a húst, a visszamaradt zsiradékba beletesszük az összezúzott fokhagymát, a mustárt. Kis ideig pirítjuk, utána felengedjük a fehér borral és a tejszínnel. A magos mustárhoz választékot és aktuális árakat itt találnak.

Összeforraljuk, megszórjuk apróra vágott petrezselyemzölddel, sózzuk, borsozzuk.

Megfőzzük a zöld, azaz a spenóttal színezett tésztát, és ezzel tálaljuk a fokhagymás mustáros csirkét. A tésztához aktuális árat itt találnak.

Egy más karakterű csirkés receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Fokhagymás, mustáros csirkemell, spenótos tésztával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.