Fokhagymás, mustáros csirkemell, spenótos tésztával

Hozzávalók

70 dkg csirkemell, 1,5 dl tejszín, 2 evőkanál mustár (magos), 4 gerezd fokhagyma, só, bors, rozmaring, 1 csomag petrezselyem, 1 dl bor (fehér), 10 dkg vaj, 50 dkg tészta (spenótos)

 

Fokhagymás, mustáros csirkemell, spenótos tésztával

Fokhagymás, mustáros csirkemell, spenótos tésztával

 

A csirkemelleket fűszerezzük, vajon megsütjük.

Kivesszük a húst, a visszamaradt zsiradékba beletesszük az összezúzott fokhagymát, a mustárt.

Kis ideig pirítjuk, utána felengedjük a fehérborral és a tejszínnel.

Összeforraljuk, megszórjuk apróra vágott petrezselyemzölddel, sózzuk, borsozzuk.

Megfőzzük a zöld, azaz a spenóttal színezett tésztát, és ezzel tálaljuk a fokhagymás mustáros csirkét.

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Fokhagymás, mustáros csirkemell, spenótos tésztával
Author Name
Published On
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.