Fokhagymás spagetti parmezánnal

Hozzávalók, fokhagymás spagetti parmezánnal

40 dkg spagetti
olaj

bors
friss bazsalikom
30 dkg koktélparadicsom
2 fej fokhagyma
1 dl olívaolaj
10 dkg reszelt parmezán
10-15 szem olívabogyó

 

Fokhagymás spagetti parmezánnal

Fokhagymás spagetti parmezánnal

 

A fokhagymás spagetti parmezánnal recept elkészítése

 

Európa és a világ ízei magyarul, azaz különböző receptek a világ minden tájáról. Úgy elkészítve, ahogyan mi szeretjük, miközben megtartjuk az eredeti vonásokat is. Mit főzzünk ma? Kicsit másképp, ahogy szoktuk.

Az a bizonyos egy tésztafőzésnyi idő. Persze, hogy van benne átverés, nem is mondjuk azt, hogy 10 perc alatt kész van. De gyors recept, az vitathatatlan, készítsék el!

A felhevített olajon a nagyobb darabokra vágott fokhagymát megfuttatjuk, hozzáadjuk a paradicsomot, ízesítjük sóval, borssal, bazsalikommal.

A sós vízben kifőzött spagettit hozzákeverjük a mártáshoz, a fele sajttal együtt. A parmezánhoz aktuális árat itt találnak.

Tűzforrón tálaljuk rászórva az olívabogyót, a parmezánt és friss bazsalikomot.

Egy másfajta spagettis receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Fokhagymás spagetti parmezánnal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.