Fűszeres, olívás spagetti

A fűszeres, olívás spagetti recept hozzávalói

2 db paradicsom, 10 dkg olívabogyó, 20 dkg hagyma, 1 db fokhagyma, 1 kávéskanál kapribogyó, 1 db pirospaprika, 10 dkg tonhalkonzerv, 1 csomag petrezselyemzöld, oregánó, 1 db citrom, olívaolaj, 50 dkg spagetti, cukor, bazsalikom, 1 evőkanál parmezán

Fűszeres, olívás spagetti

Fűszeres, olívás spagetti

 

A fűszeres, olívás spagetti recept elkészítése

 

A szokott "egy tésztafőzésnyi idő" recept. Nem is beszéljük túl, nézzék meg, készítsék is el így!

Most azzal kezdünk, hogy az olívaolajat felhevítjük, megpirítjuk benne a hagymakockát, fokhagymát, paprikakockát. Az alapot fűszerezzük, citromhéjjal, kapribogyóval és olívabogyóval dúsítjuk, hozzáadjuk a kockázott paradicsomhúst és a tonhaldarabkákat. Tonhalkonzervhez aktuális árakat itt találnak.

A spagettit sós vízben kifőzzük, majd öntetünkkel összekeverve tálaljuk, tetejére parmezánsajtot szórunk.

 

Itt találnak egy másfajta spagettis receptet, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.