Fűszeres ricottával töltött cannelloni

Hozzávalók, fűszeres ricottával töltött cannelloni

90 dkg ricotta (édestúró)
2 db paradicsom

frissen őrölt bors
1 nagy csokor snidling
20 db canelloni
4 dkg vaj
4 dl tejszín
12 dkg füstölt sajt

 

Fűszeres ricottával töltött cannelloni

Fűszeres ricottával töltött cannelloni

 

A fűszeres ricottával töltött cannelloni recept elkészítése

 

Szeretne igazi olaszos hangulatot teremteni otthon? Ez a recept a megoldás, hamisítatlan mediterrán ízek a mi konyhánkban:). És nem mellékes, hogy árban is jók vagyunk vele.

Az édestúrót keverőtálba tesszük, krémesre keverjük, majd hozzáadjuk a kimagozott paradicsom apró kockákra vágott húsát. Sóval, őrölt borssal, az aprított snidlinggel fűszerezzük. A ricottához aktuális árat itt találnak.

Ezután a fűszeres krémet nyomózsákba kanalazzuk, és megtöltjük vele a száraz cannellonikat. Ha elkészültek, a vajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk, meglocsoljuk a tejszínnel, és alufóliával lefedve 180 fokos sütőben 20 percig sütjük.

Megszórjuk a reszelt füstölt sajttal, majd a forró sütőbe visszatéve, fólia nélkül piros ropogósra sütjük. Ha elkészültek, forrón tányérokra fektetjük, körbelocsoljuk a tejszínes mártással, és friss snidlinggel díszítjük.

Sok-sok tésztás receptet itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában találnak, ha kedvük lenne keresgélni. Reméljük, nem csak keresni fognak, hanem el is készítik a kiválasztott receptet! Ma is, holnap is - mert holnap is várjuk vissza!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Fűszeres ricottával töltött cannelloni
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.