Húsos rakott tészta

Hozzávalók, húsos rakott tészta

25 dkg szélesmetélt
50 dkg cukkini
30 dkg sertéshús
5 dkg vöröshagyma
5 dkg liszt
2 dl tejszín
2 db tojás
3 dkg zsemlemorzsa
tejföl
sajt
kakukkfű
őrölt bors

 

Húsos rakott tészta

Húsos rakott tészta

 

A húsos rakott tészta elkészítése

 

A ledarált sertéshúshoz hozzáadjuk az üvegesre pirított hagymát. Keleti fűszerkeveréket teszünk a húshoz, megsózzuk. A darált sertéshúshoz aktuális árat itt találnak.

A cukkinit felkarikázzuk, kivajazott, morzsázott edénybe tesszük. Kifőtt széles metéltet, majd húst, ismételten tésztát és cukkinit teszünk rá. Megszórjuk kakukkfűvel.

A felvert egész tojáshoz tejfölt keverünk, ízesítjük borssal, ételízesítővel, s ráöntjük a rakott tésztára. Megszórjuk reszelt sajttal, zsemlemorzsával, majd 180°C-os sütőben 25-30 percig sütjük. Zöldségsalátát kínálhatunk mellé.

Egy másik remek rakott receptet itt találnak.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Húsos rakott tészta
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje
Átlagos értékelés
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)


Comments are closed.