A különleges palacsintanyárs recept hozzávalói
- 1 db tojás,
- 5 dkg liszt,
- 1 dl tejszín,
- 0,5 dl tej,
- 1 csipet só,
- fél csomag kapor,
- 10 dkg sajt,
- só,
- bors,
- citromlé,
- 5 dkg kaviár
A különleges palacsintanyárs recept elkészítése
Palacsinta most nagyon egyszerűen, de természetesen különlegesen. Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így otthon!
A liszttel, tejjel, tojással, tejszínnel kb. 20 cm átmérőjű palacsintákat sütünk.
A friss sajtkrémet ízesítjük a fűszerekkel, a kaviárral, a kaporral. Betöltjük a palacsintába és lazán felgöngyöljük. Dermedni hagyjuk a hűtőben, majd felszúrjuk nyársra. A kaviár aktuális árát itt találja.
Kaprot és borsot összekeverünk, és a kész nyársakat megforgatjuk a fűszerkeverékben. Forró toastkenyéren tálaljuk.
Ha inkább édes palacsintára vágyna, kattintson ide!
Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!
Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!
Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!
Jó étvágyat kívánunk!