Különleges palacsintanyárs

A különleges palacsintanyárs recept hozzávalói

  • 1 db tojás,
  • 5 dkg liszt,
  • 1 dl tejszín,
  • 0,5 dl tej,
  • 1 csipet só,
  • fél csomag kapor,
  • 10 dkg sajt,
  • só,
  • bors,
  • citromlé,
  • 5 dkg kaviár
Különleges palacsintanyárs

Különleges palacsintanyárs

A különleges palacsintanyárs recept elkészítése

 

Palacsinta most nagyon egyszerűen, de természetesen különlegesen. Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így otthon!

Azzal kezdjük most, hogy a liszttel, tejjel, tojással, tejszínnel kb. 20 cm átmérőjű palacsintákat sütünk. Biztonság kedvéért a palacsinta alapreceptjét itt találják!

A palacsintasütés után a friss sajtkrémet ízesítjük a fűszerekkel, a kaviárral, a kaporral. Betöltjük a palacsintába, majd lazán felgöngyöljük. Dermedni hagyjuk a hűtőben egy kicsit, majd felszúrjuk nyársra. A kaviár aktuális árát itt találja.

Kaprot és borsot összekeverünk, és a kész nyársakat megforgatjuk a fűszerkeverékben. Forró toastkenyéren tálaljuk. Ugye kedvet kaptak hozzá? Készítsék el feltétlenül!

 

Ha inkább édes palacsintára vágyna, kattintson ide!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.