Lazacos gnocchi

Hozzávalók, lazacos gnocchi

20 dkg füstölt lazac
50 dkg gnocchi
1 gerezd fokhagyma

bors
4 dl tejszín
bazsalikom
1 csomag petrezselyemzöld
rózsabors

 

Lazacos gnocchi

Lazacos gnocchi

 

A lazacos gnocchi elkészítése

 

Mai egy serpenyős recept, jellemzően hétköznapra. Ha kevés az idő, tökéletes megoldás. A lazac nagyon tápláló, nem kell mennyiséget enni és készíteni belőle, a gnocchi pedig remekül passzol hozzá.

A lazacot kockára felvágjuk. Olajat hevítünk egy serpenyőben, beletesszük a lazacot, és elkezdjük sütni. Megsózzuk, de arra nagyon vigyázzunk, hogy a füstölt lazac is sós. Finoman, érzéssel! A lazacfiléhez aktuális árat itt találnak.

Hozzáadjuk a bazsalikomot, a petrezselymet, végül a gnocchit, legvégén pedig a felaprított fokhagymát. Tejszínt öntünk bele, ha sűrűnek érzik, egy kis vizet is tehetnek hozzá. Tálalásnál rózsaborssal még megszórjuk, bazsalikommal díszítjük.

Egy másik gnocchis recepthez kattintsanak ide!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Lazacos gnocchi
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.