Medvehagymás makaróni

A medvehagymás makaróni recept hozzávalói

10 dkg medvehagyma, 40 dkg makaróni, 70 dkg csirkemellfilé, só, bors, fokhagyma, 1 dl tejszín, 10 dkg vaj, 1 evőkanál mogyoró

Medvehagymás makaróni

Medvehagymás makaróni

 

A medvehagymás makaróni recept elkészítése

 

A medvehagyma az egyik nagy kedvencünk, rengeteg helyen felhasználható. A mai recept arra példa, hogy a tésztához is kitűnően passzol, sőt… Itt egy kis válogatás medvehagymás Mit főzzünk ma?-receptekből, nézzék meg őket, és persze válasszanak is!

A filézett csirkemelleket fűszerezzük, vajban megsütjük, zsiradékában pedig fokhagymát pirítunk. Hozzátesszük az apróra vágott medvehagymát, liszttel megszórjuk, tejszínnel felengedjük, majd kiforraljuk. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

Közben kifőzzük a makarónit, utána összekeverjük a medvehagymás pestóval. Tálalás előtt közvetlenül megszórjuk reszelt parmezánnal, mellé kerül a csirkemellfilé. Medvehagymához aktuális árat itt találnak. Reméljük megtetszett a recept, és el is készítik így! Egyszerű, gyors, remek tésztaétel.

 

Egy másfajta, de szintén medvehagymával készülő étel receptjét itt találják. Nézzék meg, és persze készítsék is el!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És ha már ajánlunk, nézzék meg levesreceptjeinket is, itt.

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Medvehagymás makaróni
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.