Mexikói kolbászos spagetti magyarosan

Hozzávalók a mexikói kolbászos spagetti magyarosan recepthez:

  • 35 dkg spagetti,
  •  20 dkg zalai füstölt kolbász,
  •  1 db finomra vágott hagyma,
  •  1 db zöldpaprika,
  •  1 db chilipaprika,
  •  4 gerezd fokhagyma,
  •  3 dl paradicsom,
  •  szárított oregánó,
  •  30 dkg ementáli sajt,
  •  friss koriander

 

Mexikói kolbászos spagetti magyarosan, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Mexikói kolbászos spagetti magyarosan, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A mexikói kolbászos spagetti magyarosan recept elkészítése

 

Aki nap mint nap figyeli a Mit főzzünk ma? oldalát, jól tudja, egyik szlogenünk az Európa és a világ ízei magyarul. Itt a következő recept ebben a témakörben, spagettis, kolbászos recept, ahogyan nálunk készül:). Nézzék meg, próbálják ki!

A spagettit bő forró sós vízben kifőzzük, lecsöpögtetjük, lemossuk. A kolbászt karikára vágjuk, serpenyőben megpirítjuk, hozzáadjuk a hagymát, paprikát, fokhagymát és a paradicsomokat, együtt pirítjuk.

Hozzárakjuk a pirított zöldségekhez, az oregánót és a chilipaprikát. Összekeverjük a spagettivel, megszórjuk reszelt sajttal. Tálaláskor frissen vágott korianderrel meghintjük. A korianderhez aktuális árat itt találnak.

Jó étvágyat kívánunk!

Kattintson ide egy másik spagettivel készített ételért!

 

Cím
recipe image
Recept neve
Mexikói kolbászos spagetti magyarosan
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.