Mexikói kolbászos spagetti

A mexikói kolbászos spagetti recept hozzávalói

  • 35 dkg spagetti,
  •  20 dkg zalai füstölt kolbász,
  •  1 db finomra vágott hagyma,
  •  1 db zöldpaprika,
  •  1 db chilipaprika,
  •  4 gerezd fokhagyma,
  •  3 dl paradicsom,
  •  szárított oregánó,
  •  30 dkg ementáli sajt,
  •  friss koriander
Mexikói kolbászos spagetti

Mexikói kolbászos spagetti

 

A mexikói kolbászos spagetti recept elkészítése

 

Aki nap mint nap figyeli a Mit főzzünk ma? oldalát, jól tudja, egyik szlogenünk az Európa és a világ ízei magyarul. Itt a következő recept ebben a témakörben, spagettis, kolbászos recept, ahogyan nálunk készül. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a spagettit a szokott módon bő forró sós vízben fogkeményre kifőzzük, lecsöpögtetjük, lemossuk. A kolbászt karikára vágjuk, serpenyőben megpirítjuk, hozzáadjuk a hagymát, paprikát, fokhagymát és a paradicsomokat, együtt pirítjuk.

Hozzárakjuk a pirított zöldségekhez, az oregánót és a chilipaprikát. Összekeverjük a spagettivel, megszórjuk reszelt sajttal. Tálaláskor frissen vágott korianderrel meghintjük. A korianderhez aktuális árat itt találnak.

 

Kattintson ide egy másik spagettivel készített ételért!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Mexikói kolbászos spagetti
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.