Mézes, mustáros csirke palacsintába töltve

Hozzávalók, mézes, mustáros csirke palacsintába töltve

30 dkg csirkemell,
2 evőkanál méz,
1 evőkanál mustár,
1 piros színű kaliforniai paprika,
fél fej hagyma,
2 db tojás,
12 dkg liszt,
1 dl tej,
só,
1 dl tejszín,
8 dkg jégsaláta,
8 dkg lolo,
olívaolaj,
3 dkg madársaláta,
borecet

 

Mézes, mustáros csirke palacsintába töltve

Mézes, mustáros csirke palacsintába töltve

 

A mézes, mustáros csirke palacsintába töltve recept elkészítése

A csirkemellet csíkokra vágjuk. Mézet karamellizálunk, belehelyezzük a fél fülre vágott hagymát. Majd a mustárt, a csirkemellet, a csíkokra vágott kaliforniai paprikát, egy kevés vizet, és így pároljuk.

Amikor a csirke elkészült, hozzáadjuk a tejszínt, visszaforraljuk, és a palacsintába töltjük. Majd feltekerjük. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak!

A maradék szaftot a palacsintára öntjük, és a salátamix-szel tálaljuk, amit olívaolajjal és borecettel ízesítünk.

Egy másik remek csirkés receptet, persze teljesen más karakterrel, itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Mézes, mustáros csirke palacsintába töltve
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.