Milánói spagetti egyszerűen

A milánói spagetti egyszerűen recept hozzávalói

20 dkg sonka, 20 dkg gomba, 1 fej hagyma, 4 dl paradicsomlé, sajt, 50 dkg spagetti

Milánói spagetti egyszerűen

Milánói spagetti egyszerűen

 

A milánói spagetti egyszerűen recept elkészítése

 

Európa és a világ ízei magyarul, olyan recept következik most, amit igazából már nem is nevezünk olasznak, annyira mindennapos lett a magyar konyhában, a honi éttermekben is. Ez a nagyon egyszerű, Mit főzzünk ma?-módja a milánói elkészítésének. Nézzék meg, használják bátran!

Felhevített olajon apróra vágott vöröshagymát üvegesre párolunk, morzsolt bazsalikomot, kakukkfüvet, oregánót keverünk el benne. Csíkokra vágott sonkát, gombát, teszünk hozzá. Lepirítjuk. A sonkához aktuális árakat itt találnak, magyar sonkához, persze.

Ízesítjük sóval, borssal, nagyon kevés cukorral. Felengedjük az eltett paradicsomlével, és mártássűrűségűre visszaforraljuk.

Forró, lobogó sós vízben kifőzzük a spagettit. A kifőzött tésztára tesszük a szószt, tetejére sajtot reszelünk.

És persze van egy kis praktika itt, a recept végén. A befőzésnél a paradicsom egy részét fűszeresen is eltehetjük. A sűrű paradicsomlevet ekkor kevés kakukkfűvel, oregánóval és bazsalikommal főzzük fel. A paradicsom befőzésének titkát nemsokára küldjük!

 

Egy másfajta, de szintén olasz típusú receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Milánói spagetti egyszerűen
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.