Olívás tortellini

Az olívás tortellini recept hozzávalói

50 dkg sonkás tortellini, 6 paradicsom, 10 dkg füstölt gomolya sajt, 10 dkg fekete olívabogyó, bazsalikom, petrezselyem, só, bors, oregánó, 1 db vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma

Olívás tortellini

Olívás tortellini

 

Az olívás tortellini recept elkészítése

 

Egy tésztás recepttől általában azt várjuk el, hogy gyorsan elkészüljön. És persze legyen nagyon finom. Tudjuk. Persze azért hozzátesszük az Európa és a világ ízei-érzést is, csak, hogy teljes legyen az összkép. És adjuk is a következő egyszerű, gyors tésztát receptet. Nézzék meg, készítsék el!

A tortelliniket forrásban lévő sós vízben megfőzzük. A tortellinihez aktuális árat itt találnak.

Közben a paradicsomot leforrázzuk, a héját lehúzzuk. Apró kockára vágjuk. Egy kevés olívaolajat melegítünk. Finomra vágott vöröshagymát pirítunk, belerakjuk a paradicsomot és a félbevágott olívabogyót.

Sózzuk és bazsalikomot, oregánót, borsot, zúzott fokhagymát majd a kockára vágott gomolya sajtot teszünk hozzá.

Végül a kifőzött tortellinit is beletesszük. Egy teáskanál vajat keverünk el benne, majd megszórjuk parmezánnal. Petrezselymet aprítunk rá, majd tálaljuk.

Egy másik parmezános receptet itt találnak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Olívás tortellini
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.