Palacsinta spagettivel töltve

A palacsinta spagettivel töltve recept hozzávalói

A zöldborsópüréhez:

20 dkg zöldborsó, 3 dl zöldségalaplé, 1 db citrom leve, bors

palacsintatészta 4 adagra, 4 adag spagetti, 2 db szárított paradicsom, kakukkfű, só, olívaolaj, 4 db tojás, 1 dl tejszín, 10 dkg vaj, 10 dkg cukkini

Palacsinta spagettivel töltve

Palacsinta spagettivel töltve

 

A palacsinta spagettivel töltve recept elkészítése

 

Ennek az ételnek az ötletét egy hirtelen jött elképzelés adta, és elsősorban egy étvágygerjesztő előételnek találtam ki. Tészta tésztával – miért ne? Nézzék meg, hogy hogyan készül, és ha megtetszett, természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Most azzal kezdünk, hogy a vajon megpirítjuk a csíkokra vágott cukkinit, a szárított paradicsomot, a kakukkfüvet, majd végül hozzáadjuk az előfőzött spagettit. Fűszerezzük, tojással sűrítjük, végül pedig tejszínnel felengedjük, és betöltjük a palacsintába. A palacsinta elkészítéséhez alapreceptet itt találnak.

A zöldborsót a zöldségalaplével összefőzzük, borssal fűszerezzük. Hozzáadjuk a citrom levét, majd pürésítjük, külön tálkában tálaljuk a spagettis palacsinta mellé. Nagyon egyszerű, nagyon gyors előétel, próbálják ki! Spagettihez aktuális árat itt találnak.

 

Itt találnak egy másfajta palacsintás receptet, nézzék meg ezt is, és alkalomadtán készítsék el!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.