Pappardelle mogyorós csirkével

A pappardelle mogyorós csirkével recept hozzávalói

40 dkg csirkemell, fél szál póréhagyma, 1 db erős zöldpaprika, 15 dkg sós mogyorókrém, 1 dl kókusztej, só, 0,5 kg pappardelle, 10 dkg mogyoró

 

 

A pappardelle mogyorós csirkével recept elkészítése

 

A mogyorót megpirítjuk, a tésztát pedig feltesszük főni. A csirkét csíkokra vágjuk, sózzuk, és serpenyőben sütni kezdjük. A póréhagymát és az erős zöldpaprikát felaprítjuk. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

Kókusztejjel felöntjük a húsunkat, majd egy kis vizet is adunk hozzá, utána póréhagymát, mogyorókrémet is. A legvégén tesszük hozzá a pirított mogyorót. Tésztára rakjuk a dresszinget, így tálaljuk petrezselyemzöld díszítéssel.

Sok-sok tésztás receptet itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában találnak, ha kedvük lenne keresgélni. Reméljük, nem csak keresni fognak, hanem el is készítik a kiválasztott receptet! Ma is, holnap is - mert holnap is várjuk vissza!

 

Pappardelle mogyorós csirkével

Pappardelle mogyorós csirkével

 

A teljes videóreceptet itt találják.

Szeretne még egy tésztás receptet?

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Pappardelle mogyorós csirkével
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.