Paradicsomos, juhsajtos pizzácskák

A paradicsomos, juhsajtos pizzácskák recept hozzávalói

35-40 dkg liszt, 2 dl víz, 1 csomag szárazélesztő, 1 teáskanál cukor, 1 teáskanál só, 3 evőkanál olaj, koktélparadicsom, juhsajt, 2 gerezd fokhagyma, 1 evőkanál olívaolaj, zöldfűszer

Paradicsomos, juhsajtos pizzácskák

Paradicsomos, juhsajtos pizzácskák

 

A paradicsomos, juhsajtos pizzácskák recept elkészítése

 

Igen, igen, a pizza, ami meghódította a világot. Rengetegféleképpen készül, nálunk is vannak variációk, itt pedig még egy, ezúttal vendégrecept. Jó sütést!

A hozzávalókból kenyértésztát készítünk: a langyos vízhez hozzákeverjük a száraz élesztőt és a cukrot, majd az olajat. Végül belekeverjük a lisztet, a sót és a mixer dagasztókarjával addig gyúrjuk, amíg el nem válik az edény falától. Akkor jó halmazállapotú, ha egységes gömböt alkot.

Félretesszük és meleg helyen kb. 40 perc alatt a kétszeresére dagasztjuk. Közben kettévágjuk a paradicsomokat és felkockázzuk a juhsajtot. A recept folytatását A Házisárkány főz oldalon találják!

 

Itt pedig találnak egy olyan pizzareceptet, amiből a Mit főzzünk ma? konyhájában készült egy kis remek:)

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Paradicsomos, juhsajtos pizzácskák
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.