Parajos, ricottás cannelloni

 

Hozzávalók

50 dkg cannelloni, 30 dkg paraj, 30 dkg ricotta, 5 dkg parmezán, só, bors, szerecsendió, 1 evőkanál vaj, 3 evőkanál liszt, 0,5 l tej, 0,5 dl tejszín

 

"<yoastmark

A parajos, ricottás cannelloni recept elkészítése

 

A cannelloni nem más, mint az, amit mi nemes egyszerűséggel csőtésztának hívunk, ami ráadásul különféle töltelékkel tölthető.

Serpenyőben olajat hevítünk, beletesszük a parajt. Rövid ideig hagyják csak a tűzhelyen, majd össze kell vágni.

Beletesszük egy tálba a ricottával és a parmezánnal együtt. Összekeverjük, és betöltjük a canneloniba. A parmezán aktuális árát itt találják!

Önök tetszés szerint használhatnak kávéskanalat vagy habzsákot.

Készítünk egy vajas rántást, felöntjük tejjel, ízesítem sóval, borssal és szerecsendióval.

A töltött cannelonikat jénaiba helyezzük, egymás mellé, ráöntjük a besamelmártást, a tetejére pedig sajtot reszelünk, és kb. 40 percig sütjük, 180 fokon.

Ezalatt elkészítjük a mártást. Tálalásnál három töltött cannellonit helyezzünk a tányérra, petrezselyemzölddel és koktélparadicsommal díszítjük.

Jó étvágyat kívánunk!

További tészta receptünkért ide kattintson!

Cím
recipe image
Recept neve
Parajos, ricottás cannelloni
Author Name
Published On
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.