Penne brokkolival és parmezánnal

Hozzávalók, penne brokkolival és parmezánnal

40 dkg penne
1 dl olívaolaj
1 db póréhagyma
6-8 db közepes paradicsom

bors
bazsalikom
3-4 gerezd fokhagyma
20 dkg brokkoli
2-3 evőkanál parmezán sajt
10-15 szem olívabogyó
főzőtejszín

 

Penne brokkolival és parmezánnal

Penne brokkolival és parmezánnal

 

A penne brokkolival és parmezánnal recept elkészítése

 

Az olajon megfuttatjuk a szeletekre vágott pórét, fokhagymát, majd hozzáadjuk az apróra vágott paradicsomot. Ízesítjük sóval, borssal, bazsalikommal.

A brokkolit félpuhára főzzük, leszűrjük, majd hozzáadjuk a paradicsomos mártáshoz, majd főzőtejszínnel felforraljuk.

A sós vízben kifőzött tésztánkat összekeverjük a mártásunkkal, reszelt sajttal megszórjuk, és forrón tálaljuk. A tetejére szórjuk az olívabogyót. A pennéhez aktuális árat itt találnak.

Ha szeretnének még válogatni tésztás receptek között, tegyék meg itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában.

Jó étvágyat kívánunk! 

 

Cím
recipe image
Recept neve
Penne brokkolival és parmezánnal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.