Penne brokkolival és parmezánnal

Hozzávalók

40 dkg penne, 1 dl olívaolaj, 1 db póréhagyma, 6-8 db közepes paradicsom, só, bors, bazsalikom, 3-4 gerezd fokhagyma, 20 dkg brokkoli, 2-3 evőkanál parmezán sajt, 10-15 szem olívabogyó, főzőtejszín

 

Penne brokkolival és parmezánnal

Penne brokkolival és parmezánnal

 

Az olajon megfuttatjuk a szeletekre vágott pórét, fokhagymát, majd hozzáadjuk az apróra vágott paradicsomot.

Ízesítjük sóval, borssal, bazsalikommal.

A brokkolit félpuhára főzzük, leszűrjük, majd hozzáadjuk a paradicsomos mártáshoz, majd főzőtejszínnel felforraljuk.

A sós vízben kifőzött tésztánkat összekeverjük a mártásunkkal, reszelt sajttal megszórjuk és forrón tálaljuk. A tetejére szórjuk az olívabogyót.

 

Jó étvágyat kívánunk! 

 

Cím
recipe image
Recept neve
Penne brokkolival és parmezánnal
Author Name
Published On
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.