Ravioli padlizsánnal

Hozzávalók, ravioli padlizsánnal

  • 40 dkg ravioli,
  • 1 db padlizsán,
  • 20 dkg gomba,
  • 15 dkg paradicsom,
  • 2-3 gerezd fokhagyma,
  • 10 dkg reszelt parmezán,
  • bazsalikom,
  • kakukkfű,
  • só,
  • őrölt bors

 

Ravioli padlizsánnal

Ravioli padlizsánnal

 

A ravioli padlizsánnal recept elkészítése

 

Magyar ember is szereti a tésztát, nem csak az olasz. Receptje is van rá, igazi Mit főzzünk ma?-feeling: Európa és a világ ízei magyarul. Tészta, padlizsán, parmezán, gomba - innen is, onnan is. De nálunk lesz kész, ez a lényeg!

A kockára vágott padlizsánt, gombát felhevített olajon "megsütjük". Ízesítjük sóval, borssal, tört fokhagymával, bazsalikommal, kakukkfűvel, majd hozzá adjuk a hámozott paradicsomot, kiforraljuk.

A frissen főzött raviolit belekeverjük a mártásunkba, parmezánnal szórjuk meg, forrón kínáljuk. A ravioli készítéséhez szükséges tippeket, aktuális árat itt találnak.

Ha nem volt elég egy tésztás fogás, és szeretne még válogatni tésztás ételek közül, itt a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Sőt, tegye meg, a kedvünkért! Találni fog hasonlóan remek receptet, biztosak vagyunk benne!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Ravioli padlizsánnal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.