Ricottás, parajos tollhegytészta

A ricottás, parajos tollhegytészta recept hozzávalói

20 dkg leveles spenót (paraj), 8 dkg ricotta, 1 csomag vágott petrezselyem, 1 csomag vágott bazsalikom, só, fekete bors, 2 gerezd fokhagyma, 20 dkg friss zöldborsó, 15 dkg tollhegytészta, 2 evőkanál olívaolaj

Ricottás, parajos tollhegytészta

Ricottás, parajos tollhegytészta

 

A ricottás, parajos tollhegytészta recept elkészítése

 

Rövid, lényegretörő, pontos tésztás recept. A klasszikus "tésztafőzésnyi időm van"-megoldás, egy-két aprósággal megspékelve. Ezektől lesz a hétköznapi recept különleges. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Azzal kezdjük most, hogy a spenótot megtisztítjuk, jól megmossuk, leszárítjuk. A ricottát összekeverjük a fűszerekkel, sózzuk, borsozzuk. A spenóthoz aktuális árat itt találnak.

A fokhagymát vékony szeletekre vágjuk. A zöldborsót kifejtjük és a tollhegytésztával együtt 10 percig főzzük. Közben az olajat felhevítjük serpenyőben és a fokhagymát megfuttatjuk rajta.

Hozzáadjuk a spenótot, majd a zöldborsót és a tésztát. Összepirítjuk, tányérra tálaljuk, tetejére kis gombócokban ráhelyezzük a fűszerezett édestúrót.

 

Egy másfajta tésztás receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És, jöjjenek holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.