Sajtos, parajos palacsintarolád

A sajtos, parajos palacsintarolád recept hozzávalói

5 dl tej, 10 dkg liszt, 4 db tojás, só, 30 dkg spenót (paraj), 20 dkg kéksajt, olívaolaj, fehérbors, 5,5 dl tejszín

Sajtos, parajos palacsintarolád

Sajtos, parajos palacsintarolád

 

A sajtos, parajos palacsintarolád recept elkészítése

 

Palacsinta, természetesen megint egy kicsit másképp. Látványos finomság készül, ha ebből a receptből dolgoznak, nem is mondhatunk mást, mint hogy nézzenek rá, és készítsék is el így!

A tojásokat szétválasztjuk: a fehérjét habbá verjük, a sárgáját elkeverjük a tejjel és a tejszínnel. A liszt felét hozzákeverjük, majd a fehérjét is hozzáadjuk. Ezután adagoljuk hozzá a liszt másik felét. Sózzuk. A kéksajthoz aktuális árat itt találnak.

Kevés olajon megsütjük a palacsintánkat. Melegen feltekerjük egy konyharuhával, és így pihentetni hagyjuk. A palacsintához alapreceptet itt találnak.

Közben egy serpenyőben a kéksajtot szétmorzsoljuk, és felolvasztjuk fél dl tejszínnel. A parajleveleket beletesszük. A parajos sajtos masszát a kiterített palacsintába kenjük majd feltekerjük. Szeletelve tálaljuk.

 

 Itt pedig találnak egy másik parajos receptet!

 

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el! És persze ne feledjék, a videótár is folyamatosan bővül, videóval együtt sütni-főzni pedig remek mulatság, ráadásul biztosra megy, aki használja!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sajtos, parajos palacsintarolád
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.