Sajtos, parajos palacsintarolád

A sajtos, parajos palacsintarolád recept hozzávalói

5 dl tej, 10 dkg liszt, 4 db tojás, só, 30 dkg spenót (paraj), 20 dkg kéksajt, olívaolaj, fehérbors, 5,5 dl tejszín

Sajtos, parajos palacsintarolád

Sajtos, parajos palacsintarolád

 

A sajtos, parajos palacsintarolád recept elkészítése

 

Palacsinta, természetesen megint egy kicsit másképp. Látványos finomság készül, ha ebből a receptből dolgoznak, nem is mondhatunk mást, mint hogy nézzenek rá, és természetesen készítsék is el így otthon!

Most azzal kezdünk, hogy a tojásokat szétválasztjuk: a fehérjét habbá verjük, a sárgáját elkeverjük a tejjel és a tejszínnel. A liszt felét hozzákeverjük, majd a fehérjét is hozzáadjuk. Ezután adagoljuk hozzá a liszt másik felét. Sózzuk. A kéksajthoz aktuális árat itt találnak.

Kevés olajon megsütjük a palacsintánkat. Melegen feltekerjük egy konyharuhával, és így pihentetni hagyjuk. A palacsintához alapreceptet itt találnak.

Közben egy serpenyőben a kéksajtot szétmorzsoljuk, és felolvasztjuk fél dl tejszínnel. A parajleveleket beletesszük. A parajos sajtos masszát a kiterített palacsintába kenjük majd feltekerjük. Szeletelve tálaljuk.

 

 Itt pedig találnak egy másik parajos receptet!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet!

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És, jöjjenek holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.