Sonkás, sajtkrémes tészta

Hozzávalók, sonkás, sajtkrémes tészta

40 dkg masni tészta,
20 dkg sonka,
5 dkg vaj,
gomba,
só,
bors,
1 csomag petrezselyem,
1 közepes fej vöröshagyma,
5-6 szál snidling,
15 dkg tejszínes krémsajt,
2 dl tejszín,
10 dkg bacon

 

Sonkás, sajtkrémes tészta

Sonkás, sajtkrémes tészta

 

A sonkás, sajtkrémes tészta recept elkészítése

 

Egyszerű, gyors, sonkás, sajtkrémes tészta recept az otthoni recepttárba. Gyorsan megvan, tehát akár hétköznapra is remek ötlet. Azonban, mivel kis ügyességgel elég látványos lesz, hétvégén is megállja a helyét.

A szalonnát csíkokra vágjuk, majd serpenyőben üvegesre hevítjük. Hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, a gombát és a sonkát, együtt pirítjuk. Ízesítjük sóval, borssal, snidlinggel, vágott petrezselyemmel. Sonkához aktuális árakat itt találnak.

Hozzáöntjük a tejszínt és a tejszínes krémsajtot, majd kiforraljuk. A megfőtt tésztát összekeverjük a tejszínes raguval, reszelt sajtot szórunk rá, és forrón tálaljuk. Az igazi parmezánnal lesz, ehhez aktuális árat itt találnak. Parmezán használata esetén a sózásra figyeljenek oda!

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti. Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sonkás, sajtkrémes tészta
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.