Sonkás szélesmetélt gombás raguval

A sonkás szélesmetélt gombás raguval recept hozzávalói

15 dkg mangalica sonka, 1 db közepes hagyma, 1 csomag petrezselyem, 10 dkg vaj, 40 dkg tészta (szélesmetélt, pappardelle), só, bors, kakukkfű, füstölt szalonna

Sonkás szélesmetélt gombás raguval

Sonkás szélesmetélt gombás raguval

 

A sonkás szélesmetélt gombás raguval recept elkészítése

 

Alapvetően egyszerű tésztás recept, gyorsan meg is van. És van benne minden, amit szeretünk, gomba, sonka. Nézzék meg, próbálják ki!

A mangalica sonkából vagy füstölt sonkából rózsákat formázunk, és forró serpenyőben megpirítjuk, majd egy kicsit félretesszük. A mangalica sonkához aktuális árat itt találnak. Füstölt sonkához összehasonlításképp pedig itt találnak aktuális árat.

A csíkokra vágott füstölt szalonna zsírjában megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát, hozzátesszük a fűszereket és a rókagombát. Kevés vadalaplével beforraljuk, tejszínnel finomítjuk, vajjal dúsítjuk.

Közben kifőzzük a tésztát. Tálaláskor a tészta alulra kerül, a gombás ragut rá, a sonkát pedig a legtetejére tálaljuk.

 

Válogasson kedvére szélesmetélt-receptjeink közül itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sonkás szélesmetélt gombás raguval
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.