Sósmogyorós, kókusztejes spagetti marhahússal

A sósmogyorós, kókusztejes spagetti marhahússal recept hozzávalói

40 dkg bélszín, 3 dl kókusztej, 1 db piros kaliforniai paprika, bors, 8 dkg földimogyoró, 1 köteg petrezselyem

Sósmogyorós, kókusztejes spagetti marhahússal

Sósmogyorós, kókusztejes spagetti marhahússal

 

A sósmogyorós, kókusztejes spagetti marhahússal recept elkészítése

 

Most persze mondhatnánk azt is, hogy tésztaétel egyszerűen, de ez igaz is meg nem is. Merthogy bélszínt csempésztünk bele, ami azért annyira nem egyszerű. Nem véletlenül persze. Nézzék meg, próbálják ki!

A bélszínt kisujjnyi vastag csíkokra vágjuk,  félretesszük. A bélszínhez aktuális tájékoztató árat itt találnak!

A földimogyorót egy serpenyőben nagyon kevés olajon kicsit lepirítjuk. Amikor lepirult, akkor hozzáadjuk a mogyorókrémet, és jól összekeverjük.

Egy másik serpenyőben kevés olajon a bélszíncsíkokat megsózzuk, és hirtelen megsütjük. Hozzákeverjük a mogyorókrémhez. Beletesszük az apró kockára vágott kaliforniai paprikát, és a kisujjnyi darabokra vágott spárgát. Felöntjük kókusztejjel.

Visszaforraljuk egy kicsit. Borssal meghintjük, majd hozzáadjuk a kifőzött spagettit, és jól összekeverjük. Vágott petrezselyemzölddel megszórjuk, és tálaljuk.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Egy másik tésztás receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sósmogyorós, kókusztejes spagetti, marhahússal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.