Sósmogyorós, kókusztejes spagetti, marhahússal

Hozzávalók, sósmogyorós, kókusztejes spagetti, marhahússal

40 dkg bélszín,
3 dl kókusztej,
1 db piros kaliforniai paprika,
bors,
8 dkg földimogyoró,
1 köteg petrezselyem

 

Sósmogyorós, kókusztejes spagetti, marhahússal

Sósmogyorós, kókusztejes spagetti, marhahússal

 

A sósmogyorós, kókusztejes spagetti, marhahússal recept elkészítése

 

A bélszínt kisujjnyi vastag csíkokra vágjuk,  félretesszük. A bélszínhez aktuális tájékoztató árat itt találnak!

A földimogyorót egy serpenyőben nagyon kevés olajon kicsit lepirítjuk. Amikor lepirult, akkor hozzáadjuk a mogyorókrémet, és jól összekeverjük.

Egy másik serpenyőben kevés olajon a bélszíncsíkokat megsózzuk, és hirtelen megsütjük. Hozzákeverjük a mogyorókrémhez. Beletesszük az apró kockára vágott kaliforniai paprikát, és a kisujjnyi darabokra vágott spárgát. Felöntjük kókusztejjel.

Visszaforraljuk egy kicsit. Borssal meghintjük, majd hozzáadjuk a kifőzött spagettit, és jól összekeverjük. Vágott petrezselyemzölddel megszórjuk, és tálaljuk.

Egy másik tésztás receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sósmogyorós, kókusztejes spagetti, marhahússal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.