Spagetti paradicsommal és tejszínnel

Hozzávalók, spagetti paradicsommal és tejszínnel

40 dkg spagetti,
4 db paradicsom,
bazsalikom,
2 dl tejszín,
2 gerezd fokhagyma,
olívabogyó,
6 dkg parmezán sajt,
só,
natúr krémsajt

 

Spagetti paradicsommal és tejszínnel

Spagetti paradicsommal és tejszínnel

 

A spagetti paradicsommal és tejszínnel recept elkészítése

 

Akár hétköznapra, akár hétvégére, praktikusan, egyszerűen, gyorsan, és persze finoman: nos, sok jelző, egy recept. Egy csodás tészta, kevés alapanyag, nem túl sok idő.

A zúzott fokhagymát kevés olíván lepirítjuk. Hozzáadjuk a sajtkrémet és a kevés tejszínt. Felolvasztjuk.

Egy másik edényben vizet melegítünk. A paradicsomot bevágjuk, és leforrázzuk a vízzel. Lehúzzuk a bőrét, félbevágjuk és felkockázzuk. A sajtkrémes szószhoz adjuk. Vágott bazsalikommal megszórjuk.

Sózzuk és hozzáadjuk a sós vízben kifőzött spagettit. Összeforgatjuk, és reszelt parmezánnal megszórva tálaljuk. Spagettihez aktuális árat itt találnak. Bio.

Egy másik típusú tésztás receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Spagetti paradicsommal és tejszínnel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.