Spagetti paradicsommal és tejszínnel

A spagetti paradicsommal és tejszínnel recept hozzávalói

40 dkg spagetti, 4 db paradicsom, bazsalikom, 2 dl tejszín, 2 gerezd fokhagyma, olívabogyó, 6 dkg parmezán sajt, só, natúr krémsajt

Spagetti paradicsommal és tejszínnel

Spagetti paradicsommal és tejszínnel

 

A spagetti paradicsommal és tejszínnel recept elkészítése

 

Akár hétköznapra, akár hétvégére, praktikusan, egyszerűen, gyorsan, és persze finoman: nos, sok jelző, egy recept. Egy csodás tészta, kevés alapanyag, nem túl sok idő. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Most azzal kezdünk, hogy a zúzott fokhagymát kevés olíván lepirítjuk. Hozzáadjuk a sajtkrémet és a kevés tejszínt. Felolvasztjuk.

Egy másik edényben vizet melegítünk. A paradicsomot bevágjuk, és leforrázzuk a vízzel. Lehúzzuk a bőrét, félbevágjuk és felkockázzuk. A sajtkrémes szószhoz adjuk. Vágott bazsalikommal megszórjuk.

Sózzuk és hozzáadjuk a sós vízben kifőzött spagettit. Összeforgatjuk, és reszelt parmezánnal megszórva tálaljuk. Spagettihez aktuális árat itt találnak. Bio.

 

Egy másik típusú tésztás receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.