Spagetti tejföllel és sonkával

A spagetti tejföllel és sonkával recept hozzávalói

40 dkg spagetti, 1 csomag újhagyma, só, bors, 2 dl tejföl, 5 dkg dió, 10 dkg sonka, 10 dkg koktélparadicsom, 1 db kaliforniai paprika

Spagetti tejföllel és sonkával

Spagetti tejföllel és sonkával

 

A spagetti tejföllel és sonkával recept elkészítése

 

Vannak az "egy tésztafőzésnyi idő"-típusú receptek, ez is azok közé tartozik. Egyszerű tésztaétel, egy apró trükkel megfűszerezve. Hétköznapra tökéletes választás, gyorsan elkészülő friss étel!

Először is a tésztát kifőzzük, majd hagymát pirítunk, és ide kerül az a bizonyos apróság, amitől különbözni fog ez egy másik spagettitől. Nem más ez, mint a dió. Nem sok, kevés, így adja meg a pikantériáját!

Jöhet hozzá a sonka, paprika, paradicsom, összeforraljuk, majd tehetjük is hozzá a tésztához. Tejföllel ízesítjük, és készen is vagyunk, ennyire egyszerű az egész! Spagettihez aktuális árat itt találnak.

 

Kattintson ide egy tejfölös levesreceptért!

 

Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Spagetti tejföllel és sonkával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.