Spagetti tonhallal

A spagetti tonhallal recept hozzávalói

40 dkg tonhalkonzerv, 2 fej apróra vágott hagyma, 10 dkg ketchup, 10 dkg paradicsompüré, 2 dl hal alaplé, só, bors, oregano, 80 dkg spagetti, 10 dkg parmezán sajt

 

Spagetti tonhallal

Spagetti tonhallal

 

A spagetti tonhallal recept elkészítése

 

Van egy tonhalkonzervünk otthon. Vajon mi lesz vele? Kiesszük a konzervdobozból? Dehogy! Készítünk belőle egy jó kis spagettis friss ételt!

A tonhalkonzerv olajában megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a paradicsompürét, a ketchupot, a fűszereket, a tonhalat, majd a halalaplével felengedjük. A halalaplé készítését itt találják.

A spagettit bő, sós, forró vízben kifőzzük, leszűrjük és összekeverjük a tonhalas mártással. Tálaláskor tetejére frissen reszelt parmezánt szórunk. A tonhalkozervhez aktuális árat itt találnak.

Adhatunk hozzá friss salátát, ízlésük szerint, vagy a Mit főzzünk ma? műsorában, könyveiben látott-olvasott korábbi ötletek alapján elkészítve. Csak úgy, kedvcsinálónak itt is egy salátarecept:).

Sok-sok tésztás receptet itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában találnak, ha kedvük lenne keresgélni. Reméljük, nem csak keresni fognak, hanem el is készítik a kiválasztott receptet! Ma is, holnap is - mert holnap is várjuk vissza!

Jó étvágyat kívánunk!

További halas receptért kattintson ide.

Cím
recipe image
Recept neve
Spagetti tonhallal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.