Spagetti tonhallal

A spagetti tonhallal recept hozzávalói

40 dkg tonhalkonzerv, 2 fej apróra vágott hagyma, 10 dkg ketchup, 10 dkg paradicsompüré, 2 dl hal alaplé, só, bors, oregano, 80 dkg spagetti, 10 dkg parmezán sajt

Spagetti tonhallal

Spagetti tonhallal

 

A spagetti tonhallal recept elkészítése

 

Van egy tonhalkonzervünk otthon. Vajon mi lesz vele? Kiesszük a konzervdobozból? Dehogy! Készítünk belőle egy jó kis spagettis friss ételt! Nézzék meg, aktuális receptünk hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Most azzal kezdünk, hogy a tonhalkonzerv olajában megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a paradicsompürét, a ketchupot, a fűszereket, a tonhalat, majd a halalaplével felengedjük. A halalaplé készítését itt találják.

A spagettit a szokott módon fogkeményre, bő, sós, forró vízben kifőzzük, leszűrjük és összekeverjük a tonhalas mártással. Tálaláskor tetejére frissen reszelt parmezánt szórunk. A tonhalkonzervhez aktuális árat itt találnak.

Adhatunk hozzá friss salátát, ízlésük szerint, vagy a Mit főzzünk ma? műsorában, könyveiben látott-olvasott korábbi ötletek alapján elkészítve. Csak úgy, kedvcsinálónak itt is egy salátarecept.

 

További halas receptért kattintson ide.

 

Sok-sok tésztás receptet itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában találnak, ha kedvük lenne keresgélni. Reméljük, nem csak keresni fognak, hanem el is készítik a kiválasztott receptet!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.