Spagetti tonhallal

A spagetti tonhallal recept hozzávalói

40 dkg tonhalkonzerv, 2 fej apróra vágott hagyma, 10 dkg ketchup, 10 dkg paradicsompüré, 2 dl hal alaplé, só, bors, oregano, 80 dkg spagetti, 10 dkg parmezán sajt

Spagetti tonhallal

Spagetti tonhallal

 

A spagetti tonhallal recept elkészítése

 

Van egy tonhalkonzervünk otthon. Vajon mi lesz vele? Kiesszük a konzervdobozból? Dehogy! Készítünk belőle egy jó kis spagettis friss ételt!

A tonhalkonzerv olajában megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a paradicsompürét, a ketchupot, a fűszereket, a tonhalat, majd a halalaplével felengedjük. A halalaplé készítését itt találják.

A spagettit bő, sós, forró vízben kifőzzük, leszűrjük és összekeverjük a tonhalas mártással. Tálaláskor tetejére frissen reszelt parmezánt szórunk. A tonhalkonzervhez aktuális árat itt találnak.

Adhatunk hozzá friss salátát, ízlésük szerint, vagy a Mit főzzünk ma? műsorában, könyveiben látott-olvasott korábbi ötletek alapján elkészítve. Csak úgy, kedvcsinálónak itt is egy salátarecept.

 

További halas receptért kattintson ide.

 

Sok-sok tésztás receptet itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában találnak, ha kedvük lenne keresgélni. Reméljük, nem csak keresni fognak, hanem el is készítik a kiválasztott receptet!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Spagetti tonhallal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.