Spenótos lepény

Hozzávalók, spenótos lepény

15 dkg spenót
15 dkg túró
1 kis szelet kenyér
tej
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
szerecsendió
bazsalikom
25 dkg liszt
7,5 dkg vaj
1 teáskanál só
6-8 evőkanál víz

 

Spenótos lepény

Spenótos lepény

A spenótos lepény elkészítése

 

Kedveljük a lepényeket, a Mit főzzünk ma? oldalán is van sok-sok, változatos lepényrecept. Ez a vendégrecept most spenótos, próbálják ki! Biztonság kedvéért pedig ide, a recept elé is teszünk egy kínálót, lepényre, persze, mi másra:).

A sütőt előmelegítjük 200 fokra.

Egy fodros szélű jénaitálat kivajazunk. A tésztához összekeverjük a hozzávalókat, majd nagyon enyhén lisztes deszkán kinyújtjuk és beleterítjük a tálba.

A recept folytatását A házisárkány főz oldalon olvashatják!

Egy másik lepényreceptet itt találnak!

Ha szeretne még receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatához legjobban passzoló receptet, és készítse el! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Spenótos lepény
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.