Szélesmetélt szezámos csirkefalatokkal

A szélesmetélt szezámos csirkefalatokkal recept hozzávalói

40 dkg szélesmetélt, 2 db sárgarépa, 2-3 szál angolzeller, 30 dkg fejeskáposzta, 1 db póréhagyma, 15 dkg gomba, 1 db hegyes erős paprika, só, bors, 1 kávéskanál curry, 3 evőkanál szójaszósz, 3 db csirkemell, 15 dkg liszt, 4 db tojás, 15 dkg zsemlemorzsa, 5 dkg szezámmag, petrezselyem, 3 gerezd fokhagyma, olaj a sütéshez

 

Szélesmetélt szezámos csirkefalatokkal

Szélesmetélt szezámos csirkefalatokkal

 

A szélesmetélt szezámos csirkefalatokkal recept elkészítése

 

Gyors, egyszerű tészta, kicsit csípősen. Sőt, lehet akár nagyon csípősen is, ezt Önökre bízzuk, ízlésük szerint.

A zöldségeket vékony csíkra vágjuk, majd puhulási sorrendnek megfelelően adagolva serpenyőben megsütjük. Azaz káposzta, sárgarépa, angolzeller, gomba, póré, hegyes erős paprika. Ízesítjük sóval, borssal, curryvel, fokhagymával, valamint erős pistával.

A csirkemellet csíkokra vágjuk, és hagyományos módon panírozzuk. A zsemlemorzsába szórjuk a szezámmagot, bő olajban kisütjük. A főtt tésztát összekeverjük a lepirított zöldségekkel. Forrón tálaljuk a rántott csirkemellel. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti. Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Szélesmetélt szezámos csirkefalatokkal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.