Tagliatelle medvehagymával

A tagliatelle medvehagymával recept hozzávalói

40 dkg tészta, 50 g medvehagyma, 5 dkg vaj, kevés liszt, fűszerek, parmezán sajt

Tagliatelle medvehagymával

Tagliatelle medvehagymával

 

A tagliatelle medvehagymával recept elkészítése

 

Nem maradhat el az önfényezés: nagyon-nagyon régóta mondjuk, mennyire jó dolog a medvehagyma. És nem egy Mit főzzünk ma?-receptben található meg, itt ráadásul fő komponensként:). Tény persze, hogy mindössze 3 hétig aktív egy évben, de szezonban is odafigyelünk majd. Már fagyasztott formában is hozzá lehet jutni, ezért nem csak a szezonban van nálunk medvehagymás recept.

Kezdjük a szokásos módon: a tésztát bő sós vízben, fogkeményre (al dente) kifőzzük. A tagliatelléhez aktuális árat itt találnak.

A medvehagymát megfuttatjuk a vajon, hozzáadjuk a lisztet, kiforraljuk a főzővízzel, végül fűszerezzük. Tálalásnál összekeverjük a tésztával, az ínyenceknek kifejezetten javasoljuk, hogy még ízesítsék egy kis parmezánnal.

 

Egy másfajta tésztás receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.