Tagliatelle medvehagymával

Hozzávalók

40 dkg tészta, 50 g medvehagyma, 5 dkg vaj, kevés liszt, fűszerek, parmezán sajt

 

Tagliatelle medvehagymával

Tagliatelle medvehagymával

 

A tagliatelle medvehagymával recept elkészítése

 

Nem maradhat el az önfényezés: nagyon-nagyon régóta mondjuk, mennyire jó dolog a medvehagyma. És nem egy Mit főzzünk ma?-receptben található meg, itt ráadásul fő komponensként:). Tény persze, hogy mindössze 3 hétig aktív egy évben, de szezonban is odafigyelünk majd. Már fagyasztott formában is hozzá lehet jutni, ezért nem csak a szezonban van nálunk medvehagymás recept.

Kezdjük a szokásos módon: a tésztát bő sós vízben kifőzzük. A tagliatelléhez aktuális árat itt találnak.

A medvehagymát megfuttatjuk a vajon, hozzáadjuk a lisztet, kiforraljuk a főzővízzel, végül fűszerezzük.

Tálalásnál összekeverjük a tésztával, az ínyenceknek kifejezetten javasoljuk, hogy még ízesítsék egy kis parmezánnal.

Egy másfajta tésztás receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Tagliatelle medvehagymával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.