Tarhonya csirkecombbal, kolbásszal

Hozzávalók, tarhonya csirkecombbal, kolbásszal

30 dkg csirkecomb
3 db paradicsom
2 db paprika
1 fej hagyma
5 dkg szalonna
10 dkg burgonya
40 dkg tarhonya
10 dkg kolbász

 

Tarhonya csirkecombbal, kolbásszal

Tarhonya csirkecombbal, kolbásszal

 

A tarhonya csirkecombbal, kolbásszal recept elkészítése

 

Aki a tarhonyát szereti, és persze megvan a saját jól bevált receptje, az is kíváncsi arra, mit lehet kihozni ebből a remek alapanyagból. Jó gazdagon dolgoztunk most, reméljük, tetszeni fog ez a variáció is.

A csirkecombot kifilézzük majd felkockázzuk, a szalonnát is apró kockára vágjuk, és zsírjára pirítjuk. A csirkecombhoz aktuális árakat itt találnak.

Amikor lepirult, akkor hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, majd tovább pirítjuk, és hozzátesszük a paradicsomkockákat, a paprikakockákat, a csirkecombkockákat, és végül hozzáadjuk  a karikázott kolbászt.

Az egészet megszórjuk fűszerpaprikával, majd ezután jöhet a főtt kockázott burgonya. A legvégén hozzáadjuk a főtt tarhonyát és összekeverjük.

Egy másik remek csirkés receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Tarhonya csirkecombbal, kolbásszal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.